Şemsettin Karahisari Ortaokulu

WEB https://semsettinkarahisari.meb.k12.tr
Adres : DUMLUPINAR MAH. TURABİ CAD. NO: 1/1 MERKEZ / AFYONKARAHİSAR
VİZYON : Okulumuzda öğrenme ve eğitim temel ilke kabul edilsin; okulumuzda her veli öğrencisine öğrenmek için her türlü fırsatın verildiğini ve okulun onların beklentilerini karşılamalarında yardımcıları olduğunu bilsin; okulumuzda hem “Öğreten” hem de “öğrenenler” birbirinin öğrenmesine ve birbirinin gelişmesine yardımcı olmanın önemine inansın; okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun, öğrenme tutkusu içinde olan öğrencilerimiz teknolojik yeniliklerden bireysel olarak yararlanacağını bilsin; okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
MİSYON : Biz bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, eğitimli, TÜRKİYE’ nin üretken gücünün temel taşları ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak, onlara 21 Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarını cevap verebilecek beceriler kazandırmak, milli, manevi değerlere bağlı, yeniliğe açık teknoloji kullanarak bilgiye ulaşabilen ve bilgiyi kullanabilen, tutarlı, kararlı, toplumla barışık olarak yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tekli
Saatler :
Yabancı Dil :
Isınma : Af-Jet (Jeotermal)
Pansiyon :
Servis :